Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek


Wm. Paul Young: Keresztutak

-21%
Wm. Paul Young: Keresztutak
3 450 Ft
Akció: 2 726 Ft2726
Virtuális számla jóváírás: 35 Ft

"A Viskó" Magyarországon is többszázezres olvasótáborából már rengetegen várják a szerző új könyvét. Ahol "A Viskó" kiadásra került, a "Keresztutak" megjelenését is óriási várakozás előzte meg. Méltán. Sok-sok olvasó szerint, ha lehet, egy még izgalmasabb történet várja a vásárlót...

Anthony Spencer önző üzletember, aki büszke arra, hogy saját erejéből jutott fel a csúcsra, bár a győzelemért fájdalmasan nagy árat kellett fizetnie. Tony egy agyvérzést követően kómában fekszik a kórház intenzív osztályán. Egy szürreális világban "ébred fel", egy "élő" tájon, amely az ő földi életének szépséges és romlott oldalait tükrözi. Úgy véli, a szereplőket, akikkel élénk beszélgetéseket folytat, pusztán saját tudatalattija vetíti ki, mégis követi utasításaikat, hátha így rátalálhat a valódi életre, vagy akár a megváltásra.
Kalandja során Tony egyre mélyebb kapcsolatokba bonyolódik. "Lát" mások szemével, és átérzi, amit átélnek, mégis "vak" arra nézve, milyen következményekkel járhat az, ha elrejti saját céljait és veszteségét, melyek hadakoznak a gyógyulás és bizalom lassan kibontakozó folyamataival.
Vajon az események váratlan alakulásának hatására Tony megvizsgálja-e az életét? És felismeri-e, hogy kártyavárat épített összetört szíve mérgezett talajára? Lesz-e bátorsága meghozni azt a létfontosságú döntést, amellyel helyrehozhatná az óriási igazságtalanságot, amit még kómába esése előtt indított el?

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155246081
  Kiadó
  Immanuel Alapítvány
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  296
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  350 g/db
Webáruház készítés