Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Kertész Erzsi: Göröngyös Úti Iskola - Helló, felség!

-21%
Kertész Erzsi: Göröngyös Úti Iskola - Helló, felség!
2 750 Ft
Akció: 2 173 Ft2173
Virtuális számla jóváírás: 28 Ft

A Göröngyös Úti Iskola éppen olyan, mint bármely másik iskola. Itt is mindig történik valami!
Most például a 2/b-be érkezik egy új gyerek. Természetesen az egész osztály ég a kíváncsiságtól: vajon milyen lesz az új fiú?
Csuda Gábor pedig már érkezése napján kiérdemli osztálytársaitól a Csudabogár nevet. És bizony a tanárainak, szüleinek, meg az iskolaigazgatónak is okoz némi fejtörést. Pedig Gábor szeret barátkozni, és a tanulást sem hanyagolja el. Akkor hát mi olyan különös az új fiúban? Kiderül a könyvből!

Kertész Erzsi regénye, a gyerekirodalomban éppen csak felfedezett műfaj, az úgynevezett problémaorientált gyerekkönyvek sorába tartozik. Ezek a könyvek egy jól meghatározott, pontosan körvonalazható problémát mutatnak be, ez többnyire a gyerekek mindennapjaiban hangsúlyozottan van jelen - ebben a könyvben az önelfogadás, a másoknak való megfelelési kényszer feloldása.
A szöveg tartalmában és terjedelmében is a 6-10 éves korosztály számára a legideálisabb önálló olvasásra, de közös családi olvasásra vagy iskolai feldolgozásra is. Metzing Eszter illusztrációival a szöveg még közelebb kerül gyerekek világához: az ismerősségükben kedves figurák a ráismerés, a mintakövetés lehetőségét erősítik: minden gyerek király.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639820760
  Kiadó
  Cerkabella Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  92
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  270 g/db
Webáruház készítés