Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKésmárki László: Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra (P)

-25%
Késmárki László: Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra (P)
4 800 Ft
Akció: 3 600 Ft3600
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

A keleti és a nyugati hagyományos orvoslás is rendelkezett a gyógyító elméletnek és gyakorlatnak megfelelő asztrológiai ismeretekkel. A hagyományos kínai orvoslás alapzata a I Ching és a kínai asztrológia, míg az indiai ájurvédikus gyógyászaté a védikus asztrológia.
Az ájurvéda, az Élet Tudománya és az asztrológia, a Fény Tudománya egymásra támaszkodva kereste a betegségeket kialakító okokat és a kedvezőtlen kozmikus hatások kijavítási lehetőségeit, módjait. Ilyen energetikai rendszert kiegyensúlyozó gyógyító eljárás a marmapunktúra és a marmapresszúra.
A szerző feltárja a test létfontosságú energiapontjainak asztrológiai vonatkozásait, a bolygók, holdházak, csillagok marma pontokra gyakorolt hatását, az akupunktúrás pontoknál lerakódó, energiatorlaszt okozó, lelki és mentális mérgek természetét, valamint megismertet a pontok kezelési technikáival.
A könyv segítség a gyógyító művészetet folytatóknak és a betegeknek egyaránt, hiszen bemutatja a betegségek valamennyi égi (kozmikus, külső hatások által előidézett, lelki és mentális) és földi (testi, biokémiai, táplálkozásbeli, életmódbeli) okát, és azok megszüntetésének legősibb metódusait.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630835206
  Kiadó
  Ankh Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  290
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  480 g/db
Webáruház készítés