Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKettős elhivatottsággal - Válogatás evangélikus lelkészek irodalmi munkáiból

-25%
Kettős elhivatottsággal - Válogatás evangélikus lelkészek irodalmi munkáiból
1 590 Ft
Akció: 1 190 Ft1190
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

"A Dél-Dunántúl legkevésbé evangélikus területén, a somogyi és zalai szórványvidéken hosszabb-rövidebb ideig szolgálatban állt evangélikus lelkészek irodalmi munkáiból összeállított gyűjtemény igazi kincsestár. Ez a vidék nem büszkélkedhet híres-neves intézményekkel, patinás evangélikus épületekkel, ugyanakkor mint lelki végvár, az értékes lutheránus hit őrzésében a hátországnak is erőt adhat és példává lehet.
A sokoldalú válogatás különböző korokban élő, más-más stílusban író lelkészek alkotásain keresztül egy különleges világot tár fel. Bepillantást kapunk hitünk titkaiba, egyházi életünkbe, de olyan ajtók is kinyílnak általa, ahová nem láthat be mindenki. Kitárulnak a parókiaajtók, beláthatunk lelkészek magánéletébe, legszemélyesebb családi programjaikba, kapcsolataikba, sőt, a műveiken keresztül még a lelkükbe is.
Persze nem kívánhatok mást, mint azt, hogy még ennél is többet fedezhessen fel az olvasó. Őt, aki ott áll a hívás és a küldés, de a szó és a művészet mögött is. Ott van rejtetten, de valóságosan a kettős elhivatottságban álló és e válogatásban megnyilatkozó lelkészek mögött is. Az élő Krisztus ragyogjon fel számunkra e gyűjtemény szövegein keresztül." (Szemerei János)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633800409
  Kiadó
  Luther Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  192
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés