Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Kevin Hearne: Hexed - Megátkozva - A vasdruida krónikái 2.

-21%
Kevin Hearne: Hexed - Megátkozva - A vasdruida krónikái 2.
2 499 Ft
Akció: 1 974 Ft1974
Virtuális számla jóváírás: 25 Ft

"Kiderült, hogy ha megölsz egy istent, hirtelen megugrik a népszerűséged."

"Kevin Hearne új lelket lehel az ősi mitológiába, és egy hátborzongatóan ismerős, mégis ijesztően eredeti világot alkot."
Nicole Peeler, a Tempest Rising írója

Atticus O’Sullivant nem izgatják túlságosan a boszorkányok. Most mégis arra készül, hogy egy mindkét fél számára előnyös, kölcsönös megnemtámadási egyezményt írjon alá velük, amikor napjaink arizonai Tempéjének boszorkánynépessége hirtelen megnégyszereződik. Ám az új lányok nem csak gonoszak, de a második világháború alatt meglehetősen sötét szerepet töltöttek be a németek oldalán.
Miközben egy bukott angyal a helyi középiskola diákjaira vadászik, és a bakkhánsnők vegasi hordája a városba özönlik, hogy ott terjessze az őket jellemző halálos romlást, és egy veszélyesen szexi, kelta tűzistennő Atticus kegyeit keresi, hősünknek ki kell vennie részét a boszorkányüldözésből. De varázskardja, a szomszédjától kölcsönzött gránátvető, valamint vámpír ügyvédje segítségével Atticus készen áll rá, hogy megtisztítsa a várost, és megmutassa a boszorkányos fehérnépeknek, hogy rossz druidával kukoricáztak.

"Egy szellemes, új fantasysorozat."
Kelly Meding, a Three Days to Dead írója

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633734094
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  294
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés