Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Kimberley Freeman: Álom-öböl

-21%
Kimberley Freeman: Álom-öböl
3 490 Ft
Akció: 2 757 Ft2757

Szerelem, titkok és a megbocsátás ereje.
1901-ben egy viharos éjszakán az ausztrál tengerparti városka, Lighthouse Bay partjainál egy utasszállító hajó a tomboló hurrikán áldozatául esik. Az egyetlen túlélő Isabella Winterbourne, egy gazdag brit ékszerészfamília sarjának gyönyörű felesége, aki a kontinensre lépve elindul egy új, titkos élet felé, eldobva nevét, vagyonát, múltját. Kezében a kulcs az új élethez: Viktória királynő az ausztrál parlamentnek szánt színarany jogara. De vajon elmenekülhet a szépséges hajótörött az őrjítő, gyászos múlttól, és a kegyetlen Winterbourne család mohó karmai közül?
Száz évvel később Libby Slater elhagyja Párizst és visszaköltözik szülővárosába, hogy meggyógyítsa összetört szívét. Szerelme meghalt, húga, Juliet 20 éve nem áll szóba vele. Vajon megbocsátható a szörnyű bűn, amely oly sok évig elválasztotta a nővéreket egymástól?

A Vadvirágok lányai írónőjének világsikerű új regényében két különleges nő életre szóló feladatot kap; megtanulják, hogyan kell elengedni a múltat, hogy átélhessék a jövőt. Egy évszázadon átívelő torokszorító történet két egyedi női sorsról, két szenvedélyes szerelemről, és a rejtélyről, mely összeköti őket.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632933214
  Kiadó
  Athenaeum Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  530
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés