Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKirály István: Windows Intune - felügyelet a felhőből

-25%
Király István: Windows Intune - felügyelet a felhőből
695 Ft
Akció: 521 Ft521
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A Windows Intune egy felhőalapú, havidíjas felügyeleti megoldás, mely áll egy ügyfélszoftverből és egy böngésző alapú felügyeleti konzolból.
Segítségével számos felügyeleti feladatot végezhetünk el, pl.: frissítések telepítése, végpontvédelem, leltárkészítés, távsegítség.

A Windows Intune-ra való előfizetéssel egyszeri nagy beruházás nélkül, kapunk egy felhőalapú „System Center” megoldást, teljes értékű vírus+spyware+rootkit védelemmel, távsegítséggel, hardver és szoftver leltárral, licenc kezelő megoldással és számos további szolgáltatással. Frissítési jogot szerzünk a Windows 7 Enterprise rendszerre, egységesíthetjük a számítógéppark állapotát, nagyobb helyi infrastruktúra fenntartása nélkül juthatunk nagyvállalati megoldásokhoz...

Kiknek ajánljuk ezt a rendszert?
Akik nem rendelkeznek felügyeleti megoldással, vagy a jelenlegit szeretnék lecserélni. Akik nem rendelkeznek tartománnyal, vagy nincs minden gép a tartományban. Ahol sok az utazó, vagy laptopot használó munkatárs. Ahol nincs erőforrás teljes állású informatikusra. Ahol heterogén a szoftver környezet és a cél a homogenitás kialakítása, stb.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155012150
  Kiadó
  Jedlik Oktatási Stúdió
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  45
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés