A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarosrszág legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Az idegenek köztünk vannak

Szerző Király Zoltán
 Az idegenek köztünk vannak

Az idegenek köztünk vannak

Szerző Király Zoltán
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2013
ISBN:
9786155058332
Kiadó:
Kornétás Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
144
Tömeg
500 g/db

Az emberi természetet a megismerés vágya jellemzi. Többek között kíváncsiak vagyunk a bennünket körülvevő világra, az egymás közötti kapcsolatokra, a körülöttünk vagy bennünk zajló folyamatokra. Ezért nem véletlen, hogy az ufók és más megmagyarázatlan jelenségek világa élénken foglalkoztatja a kutatókat és az általános érdeklődőket egyaránt.
A könyv szerzője nem hivatásos író vagy újságíró. Személyes tapasztalatai, "érintettsége" alapján arra vállalkozott, hogy több mint két évtizedes kutató, elemző, feltáró munka alapján összegyűjtse, és papírra vesse azokat az információkat, amelyek környezetében történtek, vagy tudomására jutottak.
A téma rendkívül izgalmas, amely megéri az aprólékos elemzést. A szinte naplószerűen feldolgozott adatok számtalan információval szolgálnak az idegenek földi tartózkodásáról, egy bizonyos Béta egység magyarországi működéséről. A személyes élményeket, vívódásokat, tudatos vagy véletlenszerű beszélgetéseket, feldolgozott adatsorokat tartalmazó könyv jól segítheti az ufók, intergalaktikus űrhajók és a kozmikus élet iránt érdeklődők körében az eligazodást.

26%
2 100 Ft
1 550 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Adatok

Szerző:
Király Zoltán
Várható szállítási idő:
1-3 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK