Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKirály Zoltán: Az idegenek köztünk vannak

-25%
Király Zoltán: Az idegenek köztünk vannak
Fő kategória >Történelem >Rejtélyek, titkok
2 100 Ft
Akció: 1 575 Ft1575
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Az emberi természetet a megismerés vágya jellemzi. Többek között kíváncsiak vagyunk a bennünket körülvevő világra, az egymás közötti kapcsolatokra, a körülöttünk vagy bennünk zajló folyamatokra. Ezért nem véletlen, hogy az ufók és más megmagyarázatlan jelenségek világa élénken foglalkoztatja a kutatókat és az általános érdeklődőket egyaránt.
A könyv szerzője nem hivatásos író vagy újságíró. Személyes tapasztalatai, "érintettsége" alapján arra vállalkozott, hogy több mint két évtizedes kutató, elemző, feltáró munka alapján összegyűjtse, és papírra vesse azokat az információkat, amelyek környezetében történtek, vagy tudomására jutottak.
A téma rendkívül izgalmas, amely megéri az aprólékos elemzést. A szinte naplószerűen feldolgozott adatok számtalan információval szolgálnak az idegenek földi tartózkodásáról, egy bizonyos Béta egység magyarországi működéséről. A személyes élményeket, vívódásokat, tudatos vagy véletlenszerű beszélgetéseket, feldolgozott adatsorokat tartalmazó könyv jól segítheti az ufók, intergalaktikus űrhajók és a kozmikus élet iránt érdeklődők körében az eligazodást.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155058332
  Kiadó
  Kornétás Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  144
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés