Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKiss Gergő: Életem a játék - Egy háromszoros olimpiai bajnok küzdelmei a vízben és a parton

-25%
Kiss Gergő: Életem a játék - Egy háromszoros olimpiai bajnok küzdelmei a vízben és a parton
3 990 Ft
Akció: 2 990 Ft2990
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

"Amikor sportolói karrieremről gondolkodom, folyton arra a következtetésre jutok: elég lett volna egyetlen perc, egyetlen szavazat, egyetlen méter, egyetlen igen vagy nem, egyetlen apró gól, és minden másként alakul. Szerénytelenség nélkül állíthatom, rajtam sosem múlt a siker: mióta világossá vált számomra, hogy lehorgonyzom a vízilabda mellett, minden edzésen a maximumot nyújtottam, az olimpiai bajnoki cím érdekében bele akartam dögleni a vízbe."

Kiss Gergely többször is beírta magát a sporttörténelembe: háromszoros olimpiai bajnok, Európa-bajnok, Világliga- és Euroliga-győztes. Önéletrajza végigköveti élete főbb állomásait, és bemutatja a magyar vízilabdázás egyik legmeghatározóbb korszakát.
Miben különbözött a "vizes Dream Team" a korábbi időszak nemzeti válogatottjaitól? Mit jelent egy sportolónak egy győzelem vagy egy vereség? Milyen jövő várhat a vízilabdasportra Magyarországon?

A könyvben Kiss Gergely mellett megszólal többek közt Kásás Tamás, Benedek Tibor, Fodor Rajmund, Gergely István, Kemény Dénes, Carlo Silipo, Tony Azavedo, Für Anikó, Gesztesi Károly és Simon Kornél is.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633104545
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  326
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés