Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKiss Noémi: Sovány angyalok

-21%
Kiss Noémi: Sovány angyalok
3 290 Ft
Akció: 2 600 Ft2600
Kezdete: 2017.09.02   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

"Csak egy árnyék suhant az otthonunkban. Nem ő ült a fotelben a tévé előtt, nem ő zuhanyzott reggel a kádban, nem evett, nem ivott, nem támasztotta a hűtőt. Senki se volt a tükörben, mikor belenézett. Fekete pont, vagy már az sem, levegő, egy szag, vagy csak pára a levegőben. A semmi lakott a házban, és ettől a semmitől kaptam idegbajt. Az a sunyi csend ült a szőnyegeken. Mikor kifordult az ajtón, mintha csak a huzat csapta volna be. Olyan messzire ment, hogy nem láttam többé. Nekem Öcsi régen halott volt, sokkal korábban, mint hogy leszúrtam volna."

A negyvenéves tanárnő bírósági ítéletére vár, és közben a kórházban próbálja összerakni sorsa mozaikdarabkáit. Hol tört meg az élete? Létezésének kudarca a testébe, a történelembe vagy a házasság természetébe volt írva?
A Sovány angyalok lapjain Lívia visszaemlékezéseit olvashatjuk: egy kizökkent személyiség múltmentési kísérleteit. Hogyan ismerkedtek meg férjével, az ígéretes atlétával, hogyan küzdöttek, majd adták fel, hogy gyerekük legyen, miképpen élték meg a rendszerváltás kalandos zűrzavarát - és végül miként néztek szembe azzal, hogy nincs már hova futniuk egymás elől.

Kiss Noémi új regényében az irodalom nyelvén beszél az élethazugságokról, a családon belüli erőszakról, a testi-lelki meddőségről. A Sovány angyalok egyszerre érzéki és idegen, forrón közelítő és hidegen absztrakt.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789631432541
  Kiadó
  Magvető Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  296
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés