Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek



Kiss Zoltán: Legyen meg a te akaratod - A Mi Atyánk ima a zodiákusban

-20%
Kiss Zoltán: Legyen meg a te akaratod - A Mi Atyánk ima a zodiákusban
3 400 Ft
Akció: 2 720 Ft2720
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Sokan bírálják az asztrológiát, és butaságnak tartják a horoszkópot. Teljesen igazuk van. Mert ők annyit tudnak róla, hogy: "A jövő héten a Bikáknak szerencséjük lesz, az Oroszlánok meg szerelmesek lesznek...". Vagy azt mondta nekik a horoszkópjukat olvasó asztrológus, hogy soha sem lesz társuk, gyerekük, pénzük, és ebben vagy abban a betegségben fognak meghalni. Csakhogy ez hazugság.

Sokan fordulnak el az Istentől, vagy egyáltalán nem akarják megismerni. Ha keresik is, nem tudják, melyik egyház tanítása az igaz. És jogosan fordulnak el a vallástól, amikor azt hallják, hogy az ember eredendően bűnös, de megválthatja magát, ha úgy hisz, ahogy mondják, és fizet az egyháznak. Ez is hazugság.

Az Istennek ugyanolyan teremtése a csillagos égbolt, mint az ember. Aki elhiszi egy asztrológusnak, hogy mi lesz vele - az halott. Aki a csillagos ég üzenetei által hozza meg a döntéseit - az örökké él.
Az Isten ugyanúgy van, mint a szívverés és a lélegzés. Aki elhiszi egy másik embernek, hogy ki az Isten, és a bűnbocsánatért mit kell tennie - az halott.
Aki az ég jelei által teremt személyes kapcsolatot az Istennel - az örökké él.

Azoknak írtam ezt a könyvet, akiknek elegük van abból, hogy mások mondják meg nekik, hogy mi van és mi lesz velük, és miben és hogyan kell hinniük.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630848480
  Kiadó
  Nap Trigon Kft.
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  164
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  250 g/db
Webáruház készítés