Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKlaus Jürgen Becker - Olga Hausermann Potschtar: Orosz információs gyógyászat - A kilenc alaptechnika és gyakorlati alkalmazásuk

-25%
Klaus Jürgen Becker - Olga Hausermann Potschtar: Orosz információs gyógyászat - A kilenc alaptechnika és gyakorlati alkalmazásuk
Fő kategória >Egészség, életmód >Természetgyógyászat
2 440 Ft
Akció: 1 830 Ft1830
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Betegen, kimerülten mindent megadnánk azért, hogy egészségesek és energikusak legyünk. Magánéleti gondokkal küzdve kétségbe esve keressük a megoldást. A nehézségek közepette gyakran úgy érezzük, a véletlenek áldozatai vagyunk, és másra sem vágyunk, mint hogy a saját elképzeléseink szerint élhessük az életünket.
Az orvostudomány túlnyomórészt a fizikai formát, a testet kezeli, az orosz információs gyógyászat viszont abból indul ki, hogy minden betegség, minden probléma információs szintről (más néven a morfogenetikus mezőből) indul ki, először tehát itt lehet és kell gyógyítani, helyreállítani őket. Alapja a felismerés, miszerint nem a véletlenek áldozatai vagyunk, hanem saját és másokkal közös életünk tökéletes, felelős megteremtői és kialakítói.
Az orosz információs gyógyászat egyetlen gyógyszere az egyéni tudat, az elme. Célja az ember szellemi képességeinek fejlesztése és a tudatosság magasabb szintjének, a világ átfogóbb és mélyebb megértésének az elérése. Ebben a magasabb tudatállapotban az egész teremtett világgal összhangban, harmóniában és tartós egészségben élhetünk.
A meglepően hatékony technikát rövid, könnyen elvégezhető összpontosítási gyakorlatok alkotják, amelyek segítségével regenerálhatjuk szervezetünket, helyreállíthatjuk az egészségünket és kedvező eseményeket teremthetünk az életünkben.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632912608
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  204
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  220 g/db
Webáruház készítés