Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKonkoly István: Emlékeim püspöki szolgálatom idejéből - 1987-2015

-25%
Konkoly István: Emlékeim püspöki szolgálatom idejéből - 1987-2015
3 490 Ft
Akció: 2 620 Ft2620
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

"(...) Ez a könyv dokumentáció arról. hogy szerzője a politikai átalakulás éveiben és azután, milyen sokféle módon igyekezett az Istentől kapott püspöki szolgálatát teljesíteni. A kapunyitás, az újjáépítés évei voltak azok. Ím egy emberöltő eltelt azóta, s a közben felnőtté vált nemzedék számára már történelem, ami akkoriban történt. Nem is biztos, hogy mindenki egyformán látja, és ítéli meg az elmúlt huszonöt év történéseit. Ezért is jó, ohgy e könyv szerzője vette a fáradtságot, hogy mindent elénk tárjon abból, amit és ahogy ő átélt azokban az években. Köszönjük ezt István püspök atyának, mert így a Szombathelyi Egyházmegye történetírása egy nagyon fontos tanúságtétellel gazdagodott.(...)
(...) S bár lehet, hogy a püspök hétköznapi munkáiba nem látunk bele továbbra sem, de arról bizonyosságot szerezhetünk ebből a könyvből is, hogy a püspök hobbija az, hogy püspök. Ennél szebb hobbit elképzelni sem lehet!
Tisztelettel ajánlom mindnekinek ezt a könyvet, azoknak különösen is, akik Püspök úrral együtt átélték a könyvben bemutatott eseményeket, amelyek életük, így személyes üdvösségük részévé is vált." (Részlet Veres András szombathelyi püspök előszavából)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155600159
  Kiadó
  Szülőföld Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  672
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés