Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKörtvélyes Ákos: Sziréndal

-22%
Körtvélyes Ákos: Sziréndal
3 490 Ft
Akció: 2 720 Ft2720
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Bellendar városának ősi dokkjában a hetedkor végén roppant hajóóriás születik Rogún fia Rogg, a Tórudd-hajóácsklán tervezőjének irányítása alatt, amely méltó utódja a kyrek kontinensek között utazó monstrumai­nak. A Szirén névre keresztelt óceánjáró megszületésére a fél világ rácsodálkozhatna, ha nem lenne pocsék az időzítése: és mert a közelgő zászlóháború árnyékában mindenki azt figyeli, mikor csapnak fel újra észak lángjai, a nyugatra történő távozása is csak az avatottakat gondolkoztatja el.

Toron keze messzire elér, tartja a mondás, és az Északi Szövetség újfent szembesülhet azzal, hogy a sötét császárság ebben nem ismer határokat. Doran egyik magisztere minden követ megmozgat, hogy utánajárjon a történteknek, és amit talál, az a Szövetség legvadabb félelmeit is túlszárnyalja.

Körtvélyes Ákos, a Szkriptúra III. novellapályázat első helyezettje ezúttal önálló kötettel jelentkezik, amelyben négy elbeszélésen keresztül ered utána a rejtélyeknek, ami Eligort, az egyik legfőbb vörös hadúr eltűnését övezi felvezetésként szolgálva a folytatáshoz, amelyben a korfordulóban kicsúcsosodó eseményláncolat nyitányáról is fellebbenti a fátylat.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633952085
  Kiadó
  Delta Vision Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  422
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  270 g/db
Webáruház készítés