Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKovács József: A kerozin - a rák és egyéb betegségek gyógyítója - A rák és egyéb betegségek gyógyítása kerozinnal és más népi gyógymódokkal

-25%
Kovács József: A kerozin - a rák és egyéb betegségek gyógyítója - A rák és egyéb betegségek gyógyítása kerozinnal és más népi gyógymódokkal
3 900 Ft
Akció: 2 930 Ft2930
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Kovács József - természetgyógyász, az öngyógyítások lehetőségeinek lelkes népszerűsítője, kinek könyveiből ma már betegek ezrei gyógyulnak, újabb ismeretekkel gazdagítja követőinek táborát. Új oldaláról mutatja be a mindenki által ismert hajtóanyagot - a kerozint. A könyvéből kiderül, hogy ha helyesen alkalmazzuk a szert, hatékonyan képes gyógyítani sok komoly betegséget, mint például az arcüreggyulladást, féreginváziót, gyomorfekélyt, reumát, lumbágót, torokgyulladást stb.
A könyv a kerozinos terápiák mellet párhuzamosan értékes recepteket kínál a népi gyógymódok képzeletbeli tárházából, számos betegségre, kóros elváltozásokra.
A szerző kíváncsi kutatója az egészséggel kapcsolatos kérdéseknek. Alaposan tanulmányozta saját magán és családtagjain is megtapasztalta a kerozin gyógyító tulajdonságait. A könyvben teljes őszinteséggel és segítő szándékkal osztja meg tudását az olvasóival. A könyvet hasznosan alkalmazhatják természetgyógyászok és más alternatív gyógyítók is. Kovács József jó egészséget és boldog életet kíván Önnek!

  • Várható szállítási idő
    1-3 munkanap
    Nyelv
    magyar
    ISBN
    9789638899316
    Kiadó
    Szerzői kiadás
    Kiadás éve
    2012
    Oldalszám
    248
    Kötésmód
    puha kötés
    Tömeg
    310 g/db
Webáruház készítés