Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKovács József: Mítoszok és realitások a népi gyógymódok világából

-25%
Kovács József: Mítoszok és realitások a népi gyógymódok világából
3 400 Ft
Akció: 2 550 Ft2550
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A szerző új könyve a víz gyógyhatásait a XIX. századi osztrák származású Kneipp plébános vízkúráin és Dr. Neumivákin orosz orvos-természetgyógyász, akadémikus módszerein keresztül mutatja be.
Úgyszintén beavatja az olvasót a hazai szakma által eddig titokban tartott kék jód, - az orosz nép egyik legnépszerűbb, otthon előállítható, hatását sokoldalúan kifejtő gyógyszerének - legendás történetébe.
A gyakorló gyógyító és szakíró, könyvében feltárja az almaecet, -a természetes gyógymódok kedvelőinek nagyra becsült szere- gyógyító erejének titkát, több féle receptet ajánl az almaecet otthoni előállításához, valamint megismerteti az olvasót e szer gyakorlati alkalmazásának lehetőségeivel.
Gondos részletezéssel mutatja be a természetes antibiotikumok: a káposzta, az uborka, a burgonya, a hagyma és más zöldségek felhasználását a gyógyítás és szépségápolás területén, ételrecept-ötletekkel szolgál az egészséges táplálkozás iránt érdeklődőknek.
A könyv hasznos ismereteket tartalmaz az országhatárokat nem ismerő ősi népi gyógymódok tárházából természetgyógyászok és más nem konvencionális gyógyítók számára is.
Értékes kézikönyv, méltó arra, hogy helyet kapjon az Ön könyvespolcán.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630682350
  Kiadó
  Szerzői kiadás
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  208
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  260 g/db
Webáruház készítés