Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKrivarics Ditta: Régi házból új otthon - Praktikus tanácsok és tanulságos történetek házfelújítóknak

-25%
Krivarics Ditta: Régi házból új otthon - Praktikus tanácsok és tanulságos történetek házfelújítóknak
3 999 Ft
Akció: 2 995 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

Egy régi ház
Biztosan nem vagyok egyedül a régi házak iránti rajongásommal. Mivel ez a tevékenység kikapcsol, akkor is keresem az eladó, felújítandó gyöngyszemeket, ha egyáltalán nem szándékozunk házat venni. Időről időre megdöbbent, mennyi csodás épület van hazánkban, amely mind arra vár, hogy valaki meglássa benne leendő otthonát, és rombolás helyett megpróbálja visszaállítani régi, megkopott fényét.

Egy lakberendező
Ugyanakkor egy régi ház felújítása a mai kor igényei szerint óriási kihívás, hiszen ma már egészen másképp használjuk a tereket, mint régen. Ebben a kötetben egyrészt megosztom a saját történetemet, másrészt lakberendezőként segítséget nyújtok azoknak, akik éppen építkezés, felújítás előtt állnak. Összegyűjtöm a legfontosabb szempontrendszereket és szabályokat, és fogódzókat, iránymutatásokat adok ahhoz, hogy mi mindenre kell figyelni.

Egy otthon
A felújítás alatt a lehető legnagyobb mértékben próbáltuk megőrizni a számunkra csak nagybetűs "Ház" karakterét, s igyekeztünk megmenteni mindent, amit lehet. A nagyobb változtatásokat úgy vittük véghez, hogy az eredmény harmonizáljon a ház eredeti jellegével. A mi Házunkra is igaz azonban az aranyszabály: a valódi otthon kialakítása igazán csak a beköltözés után kezdődik, és soha nem ér véget...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634331117
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2018
  Oldalszám
  204
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  844 g/db