Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKulcsár István: Kartársak és kortársak - Egy obsitos rádióriporter visszaemlékezései

-25%
Kulcsár István: Kartársak és kortársak - Egy obsitos rádióriporter visszaemlékezései
3 290 Ft
Akció: 2 468 Ft2468
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Habkönnyű anekdoták és kőkemény odamondogatások váltják egymást Kulcsár Istvánnak, a Kádár-korszak egyik legismertebb riporterének önéletrajzi ihletésű memoárjában. Kulcsár gazdag emlékeiben Grósz Károlytól Szepesi Györgyig többszázan tűnnek fel a közelmúltból azok közül, akik meghatározó szerepet játszottak az "átkos" politikai, kulturális és médiavilágában.
Kulcsár voltaképpen a múlt jelenébe kalauzolja az olvasót, hiszen ő egyszemélyben résztvevője, tanúja és történetírója is ennek a kornak. Riporterként, moszkvai és New York-i tudósítóként rengeteg dolgott látott és ismert meg azokról az eseményekről és személyekről, amelyekhez és akikhez az átlagembernek nem volt hozzáférése, s ezekről az élményeiről most számol be először, szórakoztatóan, de nem pletykaszinten.
Ismerkedjen meg kissé közelebbről Gönczi Árpáddal, Antall Józseffel, Leonyid Brezsnyevvel, Ruttkai Évával, Németh Lászlóval, az akkori médiasztárok közül Ipper Pállal és Csák Elemérrel, és még sok-sok érdekes figurával. Pillantson rájuk egy mindig is éleslátásáról és humoráról ismert kitűnő tollú kortárs (és kartárs) szemével.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155332807
  Kiadó
  Atlantic Press Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  368
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés