Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKurt Tepperwein: Iránytű az élethez - Gyakorlati útmutató ahhoz, hogyan menedzseljük sikeresen az életünket

-25%
Kurt Tepperwein: Iránytű az élethez - Gyakorlati útmutató ahhoz, hogyan menedzseljük sikeresen az életünket
2 999 Ft
Akció: 2 249 Ft2249
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Belső iránytűnk ahhoz az élethez vezet el, amelyről mindig is álmodtunk. Célunk felé tartva ráismerünk azokra a pontokra, ahol irányt kell változtatnunk, hogy kihasználhassuk teljes belső potenciálunkat. Ez az inspiráló utazás minden életterületen átvezet: segít, hogy felismerjük életfeladatunkat, hogy meghozzuk a helyes döntéseket, hogy megvalósítsuk legrejtettebb vágyainkat. A híres életmódtanár ezúttal gyakorlati útmutatót ad ahhoz, miként menedzselhetjük sikeresen a saját életünket.

"Már maga az a felismerés, hogy minden élethelyzetben igent mondhatok az életre, hihetetlenül gazdaggá tette a hétköznapjaimat. Újra meg újra próbára tettem, hogyan tudom az éveken át gyűjtött élettapasztalatokat és az új látásmódot alkalmazni, és az eredmények mindig azt igazolták, hogy minden egyes esetben lehetséges változást elérni. Éppen csak meg kell teremteni a változás előfeltételeit." (a Szerző)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155113680
  Kiadó
  M-érték Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  184
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  330 g/db
Webáruház készítés