Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTarján Veronika - Mogyoró Kornél: Kuruttyoló békakirály 1. (Zenés meselemezzel) - Afrika - Kolumbia (LI)

-25%
Tarján Veronika - Mogyoró Kornél: Kuruttyoló békakirály 1. (Zenés meselemezzel) - Afrika - Kolumbia (LI)
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Kuruttyoló békakirály az egész világot bejárja, hogy meséket és zenéket gyűjtsön - velünk és nekünk. A különleges hangszerbemutatóiról híres Apró Színház-előadások után most végre egy gazdagon illusztrált mesekönyvben el is olvashatjuk az izgalmas történeteket. A "Kuruttyoló békakirály" első kötetében Afrika és Kolumbia tájain vándorlunk, ahol a helyi meseelemekből felépülő történetet játékos foglalkoztatóval ötvözött képek kísérik.

"Mesés zenék, zenés mesék a világ körül" - hiszen zene és mese a könyvön belül is egységet alkot. A CD-n Mogyoró Kornél zenéjére Tarján Veronika (énekes, meseíró) szólaltatja meg a történeteket, vendégzenészek közreműködésével. A varázslatos zenés mesét hangjátékos zörejek teszik egyedülálló élménnyé.

"Tarján Veronika Varga Katalin unokája (igen, ő írta többek között a "Gőgös Gúnár Gedeont" is). Veronika és a kötet illusztrációit készítő nővére, Zsófia már a huszonegyedik század eszközeivel adják át mindazt, amit nagymamájuktól és pedagógus édesanyjuktól kaptak. Mogyoró Kornél dallamainak is köszönhető, hogy örömteli perceket töltöttem ezzel a páratlan mese-zene-lemez-könyvvel, mely tartalmas és mozgalmas együttlétre ösztönzi hallgatóit, olvasóit, függetlenül attól, hány évesek." (Both Gabi a meseutca.hu főszerkesztője)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155234552
  Kiadó
  Kolibri Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  48
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés