Nyitva tartás

2020. január 24. és 29. között személyes átvétellel nem adható le rendelés, az átvételi pont költözése miatt.

Megértésüket köszönjük.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKvízfolyam 3. - Magyar történelem - Feladatok, megoldások 3 szinten

-26%
Kvízfolyam 3. - Magyar történelem - Feladatok, megoldások 3 szinten
1 200 Ft
Akció: 884 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

"Kvízfolyamunkban a Magyar irodalom és a Sporttörténelem kötetei után ezúttal a magyar történelem érdekességeit, fölemelő és feszült pillanatait, kiemelkedő alakjait rejtik a fejtörő feladványok.
A kérdéskörrel most ismerkedők számára Kezdő fejezetünk kínál szórakoztató - és reményeink szerint: megválaszolható! - kérdéseket. Ezt követi a Haladó rész, már valamivel csavarosabb tematikával. Akinek pedig ez sem elég, azt várja Mester fokozatunk, amelyben már valóban nehéz, de talán épp a legizgalmasabb kérdések következnek. A megoldások közvetlenül az egyes fejezetek után találhatók.
A hagyományos "kérdés-felelet"-ek mellett nyelvi játékok, keresztrejtvények, úgynevezett kakukktojások és egyéb meglepetések szerepelnek. A válaszokban, megoldásokban kerülni igyekeztünk az "adathalmokat" - inkább az érdekességekre és a jól megjegyezhető tudnivalókra koncentráltunk. A rejtvények közti szünetekben pedig, pihentetetőül, a rejtvények "főhőseiről", az egyes korok jeles szereplőiről olvashatnak színes történeteket." (a Kiadó)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155240669
  Kiadó
  Ventus Libro Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  176
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  142 g/db