Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLana Millan: Átkozott Hannah Brown - Végzet ellen nincs orvosság

-20%
Lana Millan: Átkozott Hannah Brown - Végzet ellen nincs orvosság
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft2390
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Hannah Brown televíziós szerkesztő, aki, ha nagyon muszáj, műsorvezetőként is megállja a helyét. Makacs, akaratos, többnyire magával is elégedetlen, esendő nő. Időnként fenemód kritikus, a barátaival is kíméletlen, mégis jószívű, és gondoskodik azokról, akiket szeret.
A boldogság keresése nehéz feladat, főleg, ha az ember a saját vágyaival sincs teljesen tisztában. Hannah botladozó, gyakran elbizonytalanodó, ám a céljait és a szerelmet kitartóan kereső, szerethető figura, aki gyakran bajba kerül, de kimászik belőle, hogy a gyökerei kutatásának kellős közepén egyszer csak magát és a társát is megtalálja.
Ismerős a helyzet? Lányok, vigyázzatok! Ez a hol fanyar-humoros, hol keserű, hol édes, de mindenképpen izgalmas lányregény veletek is megtörténhet.
Nem biztos, hogy egy szép napon a kezében karácsonyfatalpat szorongató, félmeztelen szexistent találtok az erkélyeteken, de jobb, ha nyitva tartjátok a szemeteket, mert bármelyik kanyarban rátok kacsinthat az élet egyik pajzán kihívása vagy öröme.
Kinek-kinek a magáé

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632934785
  Kiadó
  Athenaeum Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  324
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés