Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Lauren Conrad: L. A. Candy - Cukor és máz

-21%
Lauren Conrad: L. A. Candy - Cukor és máz
2 999 Ft
Akció: 2 369 Ft2369

Jane Robertset, az új valóságshow-sztárt nemrégiben árulta el az egyik legjobb barátnője, úgyhogy megtanult pár dolgot. Legfőképpen azt, hogy kikben bízhat. Hollywoodban pedig ez a lista igen rövid.
Habár a bulvársajtónak feltett szándéka feszültséget szitani közte és exbarátnője - egyben szereptársa - Madison Parker között, Jane kézbe akarja venni a sorsát. Első lépésként megfogadja, hogy nem pasizik - a pasikkal úgyis csak baj van. Ám amikor újra felbukkan gimnáziumi kedvese, Caleb, illetve Los Angeles-i kiszemeltje, Braden, s a fiúk édesebbek, mint valaha, Jane-nek nehezére esik betartani a fogadalmát.
Legjobb barátnőjének, Sclarlettnek csupán egyetlen srácon jár az esze: új barátján, Liamen. A lánynak, akinek a szerelem mindeddig üres fogalom volt, most lángra gyúlt a szíve. A gond az, hogy ha az ember egy népszerű valóságshow szereplője, a kamerák előtt más fiúkkal kell hetyegnie, Liam pedig nem szívesen tesz úgy, mintha köze se lenne Scarlett szerelmi életéhez.
Amikor aztán az események elszabadulnak, Jane sokkoló felfedezést tesz. Olyat, ami a többieket is rádöbbenti, hogy a valóság egészen más, mint amit addig hittek.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633738795
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  264
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés