Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLaurence Gardner: A Grál-enigma - Jézus és Mária Magdolna titkos örökösei

-50%
Laurence Gardner: A Grál-enigma - Jézus és Mária Magdolna titkos örökösei
3 499 Ft
Akció: 1 750 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Sokan sok mindent írtak már arról, hogy Jézus és Mária Magdolna házastársak voltak, arról, hogy ki volt Jézus, arról, hogy voltak-e gyermekeik, és arról, hogy mi lett velük. De mi az igazság?
A Grál-enigma az első könyv, amely aprólékos válaszokat ad ezekre a kérdésekre. Laurence Gardner kutatásai alapján bemutatja, hogy a Messiás gyermekeinek Támár, Józsue és József volt a nevük, és az újonnan felfedezett családfák segítségével rávilágít, hogy vérvonaluk hatszáz esztendőn át, egészen Arthur Pendragonig fennmaradt.
Laurence Gardner egyedülálló módon hozzáfér a vatikáni levéltár anyagaihoz, és ennek köszönhetően felfedezett egy II. századi dokumentumot, amely "Krisztus menyasszonyának" nevezi Mária Magdolnát és "az Úr leszármazottainak" a gyermekeiket, továbbá elbeszéli, miért indult hajtóvadászat a család tagjaira a keresztre feszítést követő években. Négyszáz évvel később, az Újszövetség kanonizálása során eltávolítottak minden, a messiási házasságra és utódokra történő utalást, de a régebbi evangéliumok mégis tanúsítják létezésüket.
Az üldözött Királyi Vér történetét a háttérbe szorították, de végül Arthur király és a Grál legendájában örökre fennmaradt. A világ egyik legnagyobb szaktekintélyének tollából született A Grál-enigma feltárja a Jézus örököseinek története mögött húzódó rejtélyeket, és bemutatja, hogyan élt tovább még századokon át a vérvonaluk.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634261841
  Kiadó
  Gold Book
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  400
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  670 g/db