Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLaurent Gounelle: Az ember, aki boldog akart lenni - Az vagy, amit gondolsz. A világodat a gondolataidból építed fel.

-25%
Laurent Gounelle: Az ember, aki boldog akart lenni - Az vagy, amit gondolsz. A világodat a gondolataidból építed fel.
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Bali, napsütés, pálmafák, tenger - minden, ami a boldogsághoz kell, itt van egy helyen, de hősünk e földi Paradicsom ellenére mégsem találja helyét és lelki békéjét.
Felkeresi a szigeten élő híres gyógyítót, aki megállapítja: látogatója egészséges, csak éppen boldogtalan. Így kezdődik Julian különleges utazása, mely nem lenyűgöző tájakra, hanem a lélek rejtelmeinek mélységébe vezeti el.
A bölcs spirituális vezető leckéi végtelen kalandokra hívják hősünket. A találkozások során olyan kérdések és
életfeladatok kerülnek előtérbe, melyek ráébresztik élete valódi értelmére. Rádöbben arra, mi is valójában az ok, mik azok a hiedelmek, beidegződések, belső gátlások, melyek megakadályozzák abban, hogy meglássa az élet napos oldalát, és boldog legyen.
Ráébred, hogy a gondolatoknak teremtő erejük van, és amiben hiszünk, az valósággá válhat.
Utazzunk mi is vele, hiszen melyikünknek ne volnának rossz pillanatai, nehéz időszakai, amikor kilátástalannak tűnik az élet. Nyissuk ki mi is lelkünk ablakát és engedjük be a gyógyító fénysugarat.

Laurent Gounelle szakterülete a személyiségfejlesztés. Könyvei az emberi kapcsolatokat és lelki fejlődést hivatottak segíteni, fejleszteni. Kiadója szerint Coelho Alkimistája hódította meg utoljára így az olvasókat.
Előkészületben: Az Isten inkognitóban jár

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155334788
  Kiadó
  Trivium Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  200
  Tömeg
  220 g/db
Webáruház készítés