Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekLee Carroll: Kryon 13 - Fordulópont - Az emberiség újrakalibrálása 2013 után

-21%
Lee Carroll: Kryon 13 - Fordulópont - Az emberiség újrakalibrálása 2013 után
2 900 Ft
Akció: 2 291 Ft2291
Virtuális számla jóváírás: 29 Ft

Ha eddig még nem találkoztál Kryon nevével, akkor érdemes ezzel a könyvvel kezdeni az ismerkedést.
Mint ahogyan a hangok oktávja is 12 hangot ölel fel, Kryon előző 12 könyve is egy egységet alkot. Ez a 13. már úgymond eggyel magasabb oktávban beszél nekünk az Emberiség új korszakáról, amelybe most léptünk.
Kryon egy szerető angyali energia, amit Lee Carroll közvetít. Ennek a párosnak az üzeneteit már több mint két évtizede hallhatjuk, olvashatjuk, ezek sokak számára nyújtottak magyarázatot változó korunkkal kapcsolatban. A Kryon könyveket eddig 25 különböző nyelvre fordították le, emberek százezreihez szól lélektől, lélekig.
Most a tizenharmadik könyvet tartod a kezedben Kedves Olvasó, amely fontos tanításokat tartalmaz arra vonatkozóan, hogy mi várható a bolygónkon a 2012-es fordulópontot követően. Az Emberiség olyan tudatossági szintre lépett, amely még soha nem volt itt jelen a Földön. A világ változása ott rejlik a hírek mögött a mindennapokban, s akinek szeme van rá, láthatja ezt. Kryon abban segít minket, hogy más szemmel nézzünk mindarra, ami velünk és körülöttünk történik. Így rajzolódik ki az átalakult Emberiség. S ha néha elveszítjük hitünket, kétségbe esünk, Kryon gyengéd üzenetei segítenek újra megtalálni az élet szépségét mindenben.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638984746
  Kiadó
  Unio Mystica Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  287
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  340 g/db
Webáruház készítés