Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLee Child: A baj nem jár egyedül - Ne húzz ujjat a különleges nyomozókkal!

-21%
Lee Child: A baj nem jár egyedül - Ne húzz ujjat a különleges nyomozókkal!
3 490 Ft
Akció: 2 760 Ft2760
Kezdete: 2017.09.02   Visszavonásig érvényes!

Jack Reacher egy reggel értetlenül áll a bankautomata előtt: az egyenlege ugyanis ezer dollárral többet mutat, mint amennyinek a számláján lennie kellene. Egészen pontosan ezerharminc dollárral. Reacher nem hisz a véletlenekben, így azonnal biztosra veszi, hogy valaki a régi egységétől így próbál kapcsolatba lépni vele, és azt is, hogy komoly ügyről lehet szó, hiszen őt tényleg igazán nehéz megtalálni.
A múltban Reacher és egykori csapatának tagjai mindig fedezték egymás hátát. Így amikor egyiküket holtan találják a kaliforniai sivatagban, hat társuknak pedig nyoma vész, a férfi biztos benne, hogy a régi bajtársai komoly bajba keveredtek. És ő ezt nem nézheti tétlenül…
Nyomozni kezd hát, és ahogy egyre több mindenre derít fényt, annál riasztóbb kép rajzolódik ki. Hogyan csalhattak tőrbe többet is közülük, és vajon képes lesz-e a régi rutinra támaszkodva megfejteni a rejtélyt, hogy megmentse a még élőket, és méltó bosszút álljon?

Lee Child (Néma város, Kétélű fegyver, Rögös út) népszerű hősének, a nagydarab, szűkszavú Reachernek a személye mindig garancia arra, hogy a történet izgalmas, az akciók pedig pörgősek lesznek.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636439286
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  356
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  370 g/db
Webáruház készítés