Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek


Lee Child: Megérte meghalni

-21%
Lee Child: Megérte meghalni
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft2362
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

Jack Reacher sebesülten, kínzó fájdalmak közepette érkezik meg egy jellegtelen nebraskai kisváros álmos estéjébe, ahol azonnal titkok és hazugságok sűrű hálójában találja magát. Igazságérzete nem engedi továbbmenni úti célja, Virginia felé. Bár mindenki azt szeretné, hogy eltűnjön. Ha lehet, örökre. A helyi bűnszervezet, amely az egész várost uralma alatt tartja, néhány órával Jack érkezése után már őt keresi - élve vagy halva. A hírhedt Duncan család amúgy is nagy bajban van: titokzatos szállítmányuk napok óta késik, megrendelőik egyre türelmetlenebbek. A kisváros élete felbolydul, újabb és újabb nehézfiúk érkeznek, a félelem és a nyugtalanító várakozás a végsőkig feszíti az idegeket.
Miközben Jack egy helybéli asszony huszonöt évvel ezelőtt eltűnt kislánya után nyomoz, egyre-másra keresztezi Duncanék útját. Léptei nyomán sötét titkok és gonosz tervek kerülnek napvilágra...
Lee Child előző kötetének (61 óra) főhőse, Jack Reacher, ezúttal is magányos farkasként, a tőle megszokott lehengerlő stílusban, eszeveszett küzdelmet folytat az igazságért. S attól a pillanattól kezdve, amikor váratlanul megjelenik a semmiből, egészen a regény utolsó mondatáig eksztatikus izgalomban tartja az olvasót.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636432652
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  352
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  370 g/db
Webáruház készítés