Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLeigh Bardugo: Shadow and Bone - Árnyék és csont - Grisha trilógia 1.

-25%
Leigh Bardugo: Shadow and Bone - Árnyék és csont - Grisha trilógia 1.
2 999 Ft
Akció: 2 249 Ft2249
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Alina Starkova sosem várt túl sokat az élettől.
A határháborúk során elveszítette a szüleit. Árvaként csupán egyvalakire számíthatott. Egy másik földönfutóra, Malra, a legjobb barátjára. Ám mostanra már ő sem lehet a támasza. Mindkettőjüket besorozták hazájuk, Ravka anyácska hadseregébe. A két fiatalnak életveszélyes küldetésre kell indulnia az Árnyzónába. Ezen az iszonyatos helyen a földöntúli sötétség az úr, ahol valósággal hemzsegnek az emberevő szörnyetegek.

Amikor támadás éri a katonai konvojukat, mindannyiuk élete veszélybe kerül. Ám Alina ekkor olyan titokzatos erőnek adja tanújelét, amiről mindaddig még ő sem tudott. Csodálatos megmenekülésük váratlan következményekkel jár.
Meg sem áll a fővárosig, az uralkodó udvaráig, ahol az árva lány a Grisa testvériség tagja lesz. Vezetőjük, a titokzatos Éjúr úgy véli, Alina az, akire oly régóta vár Ravka sokat szenvedett népe. A legfőbb varázsló szerint az Alinában rejtőző erő képes lesz elpusztítani az Árnyzónát.

A cári udvar fényűző forgatagában sokan az Éjúr új kegyeltjének tartják a lányt, aki csak nehezen tud beilleszkedni Mal nélkül. Miközben hazája egyre nagyobb veszélybe kerül, feltárul előtte egy hajmeresztő összeesküvés. Döntenie kell. Szembeszáll a birodalom leghatalmasabb nagyuraival? Egyedül a múltja adhat reményt... Mert csupán ez az árva lány mentheti meg a jövőt.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633734506
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  376
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés