Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLénárt Gitta: Lúgosítás élő ételekkel - Átállás 4 lépésben - Több mint 90 recepttel

-21%
Lénárt Gitta: Lúgosítás élő ételekkel - Átállás 4 lépésben - Több mint 90 recepttel
3 200 Ft
Akció: 2 528 Ft2528
Virtuális számla jóváírás: 32 Ft

A legtöbb betegség oka szervezetünk elsavasodása. Lénárt Gitta legújabb könyvében 4 lépésre bontott, részletes programot nyújt olvasóinak, akik testük öngyógyító és önfenntartó erőit aktivizálva szeretnének átállni a lúgosító étrendre. A folyamatot a nyers konyha fotókkal gazdagon illusztrált, legfinomabb receptjeivel támogatja.

Szerencsére egyre több ember ismeri fel, hogy az életmód szoros összefüggésben áll az egészségünkkel, és sejtjeink csak akkor boldogok, ha megfelelő üzemanyaggal tápláljuk őket. És mi a legmegfelelőbb üzemanyag? Ami természetes, tápegész, ahogy a természet létrehozta, a nap megérlelte: zöldségek, gyümölcsök, magok, csírák, friss hajtások.

"Kedves Olvasó, ha szeretné saját kezébe venni egészsége alakulását, kérem, tartson velem, kövessen a könyvben leírt program végrehajtásában. Ismerje meg a hagyományos – savasító – étrend alternatívájaként kínált természetes, bázikus étrend alapanyagait, ételkészítési eljárásait! Lépésről lépésre bővítse ki étrendjét finomabbnál finomabb új ételekkel, melyek nemcsak az egészségét segítik visszaszerezni, hanem igazi gasztronómiai élményt is nyújtanak." Lénárt Gitta

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639569706
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  184
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  420 g/db
Webáruház készítés