Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Lévai Katalin: Hírnév - Új élet kezdődik

-25%
Lévai Katalin: Hírnév - Új élet kezdődik
2 699 Ft
Akció: 2 024 Ft2024
Virtuális számla jóváírás: 27 Ft

Simon Dóra reggel még egy televíziós műsorban nyilatkozik a nők hátrányos helyzetéről a válság idején, egy óra múlva viszont már neki sincs állása, mert megszűnt a kutatóintézet, ahol dolgozott. Hiába panaszkodik ismerőseinek és kér segítséget, senki sem tud munkát ajánlani.
Végül egy szerencsés találkozás összehozza a nagyhatalmú televízióssal, aki egyszerre vezeti be a műsorkészítés, és a tévés látszatvilág rejtelmeibe. Janesz ugyanolyan kellemes, mint amilyen taszító férfi, Dórát mégis mágnesként vonzza.
Túlélheti-e a házassága a váltást, a televíziós karriert, amely hirtelen köszönt be az életébe? És megmaradhat-e Dóra annak, aki volt: becsületes kérdezőnek, aki a nehezebbik utat és nem az olcsó sikert keresi? El szabad-e fogadnia a tévés "keresztapa" támogatását, vagy előbb-utóbb a férfi benyújtja a számlát ahhoz, hogy képernyőn maradhasson? És mit szólna mindehhez Simone de Beauvoir, a huszadik század legjelentősebb társadalomtudósa, a szabad nők példaképe, akiről Dóra a doktoriját írja...?
Aki ismeri a szerző korábbi írásait, annak nem lesz meglepetés, hogy a történet egyszerre szórakoztat és elgondolkodtat, aki pedig most tartja kezében először, garantáltan rászokik Lévai Katalin könyveire és általuk a színvonalas, érzékeny női irodalomra.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632971278
  Kiadó
  Alexandra Kiadó
  Kiadás éve
  2009
  Oldalszám
  288
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  450 g/db
Webáruház készítés