Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLillian Too: Feng Shui - Út a sikerhez

-21%
Lillian Too: Feng Shui - Út a sikerhez
4 990 Ft
Akció: 3 942 Ft3942
Virtuális számla jóváírás: 50 Ft

A feng shui, a térrendezés ősi kínai művészete egyre népszerűbb az egész világon. A feng shui eredményeként pozitív energia áramlik az otthonunkban, elősegíti, hogy az egészségre, gazdagságra, boldogságra és harmóniára irányuló törekvéseink valóra váljanak. Lillian Too a feng shui módszereit a kínai asztrológiával ötvözi, és megmutatja, hogyan vehetjük a kezünkbe életünk alakítását, és biztosíthatjuk, hogy ránk mosolyogjon a szerencse.
A könyv ismerteti a feng shui alapelveit; megmutatja, hogyan állapíthatjuk meg a szerencse és balszerencse jelenlétét az otthonunkban és a munkahelyünkön. A kedvező és kedvezőtlen helyek és időtartamok tudatában egyszerűen alakíthatjuk a szerencsénket minden hónapban, minden évben. A feng shui-technikák alkalmazása meglepően egyszerű, és hamarosan magunk is felfedezhetjük, hogy mennyire eredményesek és sikeresek.

Lillian Too ma a feng shui legismertebb szakembere. Ő volt az, aki megismertette a nyugati világot ennek az ősi kínai művészetnek a titkaival. A Harvard Egyetem elvégzése után egy hongkongi bank ügyvezető igazgatójaként dolgozott, majd számos nagy sikerű könyve jelent meg a feng shui rejtelmeiről.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639526570
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2004
  Oldalszám
  192
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés