Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLincoln Child - Douglas Preston: Kék labirintus

-25%
Lincoln Child - Douglas Preston: Kék labirintus
Fő kategória >Regény >Krimi
3 290 Ft
Akció: 2 468 Ft2468
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Aloysius Pendergast nem csupán különleges ügynök. Különleges ember is. Az élete pedig végképp szokatlan. Egy békés este például igencsak drámai csomagot dobnak házának küszöbére egy hullát. A holttestnél már beállt a hullamerevség, vastag kötelekkel tekerték körbe, és egyszerűen ott hagyták. A gyilkosság a tökéletes bűntény minden jellemzőjét magán viseli se tanúk, se indíték, se bizonyíték Kivéve egyetlenegy rejtélyes nyomot: a holttest gyomrában egy türkizkő található.
A féldrágakő egy elhagyatott bányába vezeti Pendergastot, ahol a még nála is agyafúrtabb ellenség mindent elkövet, hogy az ügynök megfizessen a családja ősi bűneiért. Ugyanis a Pendergast ajtaja előtt talált holttest nem akárki volt hanem a fia.
Pendergastnak hamarosan szembe kell néznie azzal, hogy ez nem csupán egy hátborzongató családi tragédia, hanem egy ravasz gyilkos első lépése, aki a múlt egy szörnyű bűnét akarja megtorolni. Ez a játszma pedig nemcsak a férfi elméjét és testét nyomorítja meg, hanem könnyen az életébe kerülhet...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636438036
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  364
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés