Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLincoln Child - Douglas Preston: Vérvörös part

-25%
Lincoln Child - Douglas Preston: Vérvörös part
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Amikor A. X. L. Pendergast különleges ügynök elvállalja egy látszólag banális bűneset felderítését, még nem is sejti, milyen évszázadokra visszanyúló, sötét és sejtelmes ügybe keveredik. Percival Lake szobrászművész azzal a kéréssel állít be hozzá, hogy keresse meg a tetteseket, akik ellopták a felettébb értékes borgyűjteményét. Pendergast gyámleányával és segítőjével, Constance Greene-nel együtt utazik a helyszínre, a massachusettsi Exmouthba, a számos titkot rejtő városkába. 
Megkezdve a nyomozásukat, Pendergasték a szobrász kifosztott pincéjének falában egy üregre és egy réges-régi csontváz darabkájára bukkannak. Nem sokkal ezt követően a környéket körbeölelő mocsárban egy holttestet találnak a mellkasába vésett démonikus ábrákkal, és a különleges ügynök úgy dönt, besegítenek a helyi rendőrségnek az ügy felderítésében, nem is sejtve, hogy a múlt és a jelen bűnei szorosan összefüggenek egymással. Az izgalmas és fordulatos nyomozás azonban váratlanul olyasmit is a felszínre hoz, ami felér egy valódi rémálommal. Pendergast és Constance számára is

A szerzőpáros (Az elveszett sziget, Kék labirintus) regényeinek kedvelői egy újabb elképesztően kalandos, bizarrul megdöbbentő kötetet tartanak a kezükben, amelynek főhőse, Pendergast különleges ügynök talán olyan messzire merészkedik, ahonnan már nincs visszaút.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636439132
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  284
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  280 g/db
Webáruház készítés