Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLindsey Kelk: Aki mer, az nyer

-25%
Lindsey Kelk: Aki mer, az nyer
Fő kategória >Regény >Szórakoztató
3 499 Ft
Akció: 2 624 Ft2624
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Eleged van a saját életedből? Próbálj ki egy másikat!
Tess Brookes a kötelességtudat mintapéldánya. Évek óta szorgalmasan dolgozik egy reklámügynökségnél, és ezerrel húzza az igát. Ráadásul Vanessa, az önző és lusta, de jól fizető fotósmegbízásokkal elhalmozott lakótárs is kihasználja Tesst. Naná, hiszen Vanessa egy született szemétláda.
Amikor eljön a várva várt és megérdemelt előléptetés ideje, Tesst nem nevezik ki kreatívigazgatónak. Sőt, megszűntetik a munkakörét, és elbocsátják a reklámügynökségtől. A lány gondosan felépített, biztonságos élete kártyavárként omlik össze.
A történtek után Tess véletlenül felveszi lakótársa telefonját, és őrült elhatározásra jut: elfogadja a Vanessának szóló felkérést. Úgy dönt, ha a becsületesség eddig nem vezetett eredményre, akkor kipróbálja, milyen Vanessának lenni. Ezért profi fotósnak kiadva magát elutazik Hawaiira. Végül is régen, amatőrként készített néhány jó képet...
Tessre rengeteg slamasztika és Nick személyében egy észbontóan szexi, megrögzött nőcsábász újságíró vár a gyönyörű szigeten. Csak győzzön bárkiből és bármiből kikecmeregni!

Lindsey Kelk angol írónő vicces, romantikus regényeinek évek óta bérelt helyük van a külföldi sikerlistákon. Stílusa Sophie Kinsella és Milly Johnson könyveihez hasonlít, tele humoros fordulatokkal és pezsgő szerelemmel. Magyarul most jelenik meg az első kötete, és már előkészületben van a folytatás.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639905337
  Kiadó
  Kulinária Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  360
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  410 g/db
Webáruház készítés