Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLisa Kleypas: Ősszel történt - Wallflowers 3.

-25%
Lisa Kleypas: Ősszel történt - Wallflowers 3.
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

A londoni társaság estélyein petrezselymet áruló négy ifjú hölgy szövetkezik egyetlen közös cél érdekében, hogy minden női furfangot és praktikát bevetve férjet találjanak maguknak. Így születik meg a vakmerő férjvadászat terve.

Egy bálon történt...

Ahol a gyönyörű, ám merész Lillian Bowman megtanulta, hogy független, amerikai modora nem igazán szerencsés. És London legkapósabb arisztokratája, a kiállhatatlan, sznob és lehetetlen Marcus Westcliff ítélte el leginkább.

A kertben történt...

Amikor Marcus döbbenetes - és veszélyes - módon hirtelen átölelte, Lilliant váratlanul elöntötte a szenvedély a férfi iránt, akit még csak nem is kedvelt. Mozdulatlanná dermedve álltak... a világ megszűnt létezni körülöttük... szerencsére senki sem kapta rajta őket.

Ősszel történt...

Marcus mindig is ura volt érzelmeinek, ő volt a stabilitás mintaképe. De Lillian minden érintése felért egy kínvallatással, minden csókja újabbakra csábított. És mégis... hogyan is gondolhatott volna egyáltalán arra, hogy egy ennyire nyilvánvalóan alkalmatlan nőszemélyt vegyen maga mellé... feleségnek?

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634063001
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  392
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  360 g/db
Webáruház készítés