Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLoretta Chase: Egy majdnem hölgy - Carsington fivérek 4.

-20%
Loretta Chase: Egy majdnem hölgy - Carsington fivérek 4.
2 290 Ft
Akció: 1 830 Ft1830
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Ellenállhatatlan erő
Darius Carsington rendkívül intelligens és feltűnően jóképű korhely, aki idejét könnyű erkölcsű nőszemélyek ágyba vitele és tudományos értekezések írása közt osztja meg. Az előkelő társaság tökéletes dámáit különösen unalmasnak találja. De a hibátlan Lady Charlotte Haywardban mégis van valami érdekes és nem teljesen tökéletes. A csillogó, sima felszín alatt Darius valami repedést sejt, s nem tud ellenállni a kísértésnek, hogy kiderítse, mi lehet az.

Rendíthetetlen akadály
Lady Charlotte olyan gyönyörű, elbűvölő és szívélyes, hogy senki sem veszi észre, milyen gyakorlott a házasság elkerülésében. Nagyon fiatalon fájdalmas leckét kapott a bizalomból... és a kísértésből. Azóta annak szentelte az életét, hogy olyan legyen, amilyennek lennie kellene... és ne hagyja, hogy a Carsingtonhoz hasonló férfiak rávegyék, olyat tegyen, amit nem lenne szabad.

Látványos ütközés
De a kölcsönös vonzerő szabályai könnyedén felülkerekednek a jó modor és az erkölcs szabályain, és néha még a legjobb magaviseletű leány is kénytelen az ösztöneit követni, akkor is, ha ez azt jelenti, mindent kockára kell tennie.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636898991
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  380
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés