Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Loretta Chase: Egy utolsó botrány - Carsington fivérek 5.

-21%
Loretta Chase: Egy utolsó botrány - Carsington fivérek 5.
2 290 Ft
Akció: 1 809 Ft1809
Virtuális számla jóváírás: 23 Ft

Egyiptom veszedelmeit túlélve Peregrine Dalmay, Lisle grófja visszatér Londonba, hogy mindennél szörnyűbb fenyegetéssel nézzen szembe: ostoba családjával... és Miss Olivia Wingate-Carsingtonnal. A vörös hajú szépség hírhedt, de roppant előkelő szélhámosok leszármazottja, s megvan az a képessége, hogy összezavarja és belerángassa Lisle-t saját mesterkedéseibe, melyek többnyire botránnyal végződnek.
Bár Olivia az előkelő társaság kedvence, nagyon is tisztában van vele, hogy egy tisztességes jövő fenyegető árnya lebeg fölötte. Így, amikor Lisle családi küldetésre kényszerül menni, Olivia úgy véli, ez tökéletes alkalom egy utolsó nagy kalandra... még akkor is, ha azzal a férfival kell tartania, akit - egyedüliként a világon - nem tud az ujja köré csavarni.
Ez az oka annak, hogy Lisle és Olivia Skóciában találják magukat, egy komor kastélyban, amelyet rosszindulatú kísértetek és nyúlszívű gyilkosok laknak, s ahol döbbenetes titokkal kell szembesülniük: a legnagyobb veszedelem tulajdon makacs szívükben leselkedik rájuk.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636899196
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  408
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés