Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Lori Nelson Spielman: Álomlista

-21%
Lori Nelson Spielman: Álomlista
2 980 Ft
Akció: 2 354 Ft2354

A 34 éves Brett Bohlingernek minden földi jó megadatott az életben, amire egy nő vágyhat - gazdag család, semmi felelősség, sármos pasi -, vagy mégsem? Szeretett anyja halálával az ő élete is összeomlik, és a hátrahagyott végrendelet csak ront a helyzeten. Eszerint ugyanis kizárólag akkor jut hozzá az örökségéhez és a szülők által kívánt boldogságához, ha lépésről lépésre megvalósítja gyermekkori álmait.
Kutyát és lovat még nagyjából könnyen be lehet szerezni, stand-up komikusként sem bonyolult égetni magunkat, de régi barátságok felújításához már jelentős bátorság kell, és akkor még nem is beszéltünk a saját hivatásunk és a szerelem megtalálásáról, vagy éppen a gyermekvállalásról!
Miközben Brett eleget tesz anyja kívánságának, egyre csak esnek ki a csontvázak a családi szekrényből, így hamar rá kell döbbennie, hogy bár tinédzserkori álmai felnőttként sem vesztettek érvényükből, a megvalósításukért keményen meg kell küzdenie.

Az "Álomlista" a 2013-as év egyik legjobban várt regénye Amerikában, már készül belőle a film. Most végre a magyar olvasók is a kezükbe vehetik ezt varázslatos és felejthetetlen könyvet.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155272424
  Kiadó
  Magnólia
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  368
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  380 g/db
Webáruház készítés