Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek



Louise L. Hay - David Kessler: Gyógyítsd meg a szíved - Lehetőség a belső béke megteremtésére

-25%
Louise L. Hay - David Kessler: Gyógyítsd meg a szíved - Lehetőség a belső béke megteremtésére
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

A Gyógyítsd meg a szíved írásakor az önmegerősítés égitestként ragyogó szellemi nagysága, Louise L. Hay és a híres gyász- és veszteségszakértő, David Kessler az embert érő veszteségek utáni gyógyulásról beszélgetnek. Louise és David azokat az érzelmeket és gondolatokat veszik sorra, amelyek akkor jelentkeznek, ha egy szakítás összetöri a szíved, a házasságod válással végződik, vagy egy szeretted eltávozik. Ez a csodálatos könyv, amelyben Louise megerősítései és a gondolat erejével kapcsolatos tanításai tökéletesen keverednek David több éves tapasztalatával a gyász sújtotta emberekkel végzett munkában, kivételes, új gondolkodásmódra tanít, miközben mélységes szeretetet és örömet hoz az életedbe.
A veszteségek ellenére is folytatódik az életed. Ebben az időszakban:
- segít nagyobb önismeretre és együttérzésre szert tenned,
- fejleszti belső rugalmasságodat,
- megtanít búcsút venni és békére lelni.

Louise L. Hay, az Éld az életed, Az erő benned van, az Éld jól az életed most! és a Minden rendben című nemzetközi sikerkönyvek szerzője. Gyógyítói technikáinak és pozitív filozófiájának köszönhetően emberek milliói tanulták meg, miként tehetik teljesebbé életüket, hogy nyissák meg testi-, lelki-, és szellemi gyarapodásuk kapuját. Metafizikai előadó, tanító és a Hay House Kiadó alapítója és elnöke.
David Kessler, a gyász és veszteség területének egyik legismertebb szakértője és előadója. Az Élet-leckék és az On Grief and Grieving című sikerkönyvek társszerzője a legendás Elisabeth Kübler-Ross mellett. Ő írta továbbá minden idők legnagyobb példányszámban eladott hospice-könyvét The Needs of the Dying címmel, amellyel elnyerte Teréz Anya méltatását.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635292042
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  179
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  340 g/db
Webáruház készítés