Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLouise L. Hay: Meditációk és pozitív megerősítések minden napra + CD melléklet

-21%
Louise L. Hay: Meditációk és pozitív megerősítések minden napra + CD melléklet
4 490 Ft
Akció: 3 547 Ft3547
Virtuális számla jóváírás: 45 Ft

Ez az ébredés ideje. Tudnod kell azonban, hogy mindvégig biztonságban vagy. Hidd el, hogy biztonságos és békés átváltanod a régi szokásrendedből egy újba.

Ez a gyönyörűen illusztrált könyv meditációk, spirituális terápiák és a szerző előadásainak gyűjteménye. Célja, hogy segítséget és útmutatást nyújtson a nehézségeket okozó életterületeken, így a mindennapos történésekre és tapasztalatokra összpontosít. Itt az ideje megszabadulni az idejétmúlt nézetektől és szokásoktól! A könyvbe foglalt meditációk és pozitív megerősítések támogatást nyújtanak és megnövelik önbizalmad egészen addig, amíg el nem hiszed, hogy igenis TE tudsz változtatni!

Itt az ideje, hogy többet megtudj saját magadról, és arról, mi mindenre vagy képes.

Louise L. Hay

Louise L. Hay az Éld az életed! című nemzetközi bestseller szerzője, spirituális előadó és oktató. Művei több mint 50 millió példányban jelentek meg világszerte. A szerző közel 35 éve dolgozik azon, hogy embertársai felfedezzék az önmagukban rejlő teremtőerőt, amellyel fejlődhetnek és meggyógyíthatják magukat.

Louise a Hay House, Inc. alapítója és elnöke, amely Földünk gyógyításával foglalkozó könyvek, CD-k, DVD-k és egyéb termékek forgalmazásával foglalkozik.
Honlapjai: www.LouiseHay.com és www.HealYourLife.com

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635295623
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  248
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  640 g/db
Webáruház készítés