Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLucinda Riley: Fény az ablak mögött

-25%
Lucinda Riley: Fény az ablak mögött
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft
Kezdete: 2019.07.22   Visszavonásig érvényes!

Édesanyja halála után Emilie de la Martiniéres hatalmas vagyont örököl, többek között az omladozó dél-franciaországi kastélyt és az azt körülvevő szőlőt. A lányra amúgy is hatalmas súlyként nehezedik az öröksége, és most megroppan a hagyatékkal kapcsolatos feladatok terhe alatt. A fiatal angol műkereskedő, Sebastian Carruthers siet a segítségére, akinek a felbukkanása éppoly titokzatos, mint a kastély renoválásakor előkerülő versek, amelyeket apja nagynénje írt sok-sok évvel ezelőtt. Emilie elhatározza, hogy a titkok nyomába szegődik és felderíti a múltat.
Az események a nácik megszállta Franciaország világába vezetik, amikor is brit ügynökök minden veszedelemmel - a lelepleződéssel, a Gestapo kínzásaival - dacolva a francia ellenállás mellé állnak, hogy akár életüket is kockára tegyék Európa felszabadításáért. A bátor hősnők egyike éppen Dél-Franciaországba kerül bevetésre, így az angol kémnő és Emilie családjának története kibogozhatatlanul összefonódik, és végzetes eseményekhez vezet...
Lucinda Riley regényei hangos sikert aratnak szerte a világban, e kötete történelmi eseményekben és szerelmi fordulatokban bővelkedő regény, letehetetlen olvasmány a romantika és az izgalmak elegyének kedvelői számára.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634522515
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  432
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  386 g/db