Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLucinda Scala Quinn: Etetni bolondulásig - Férfi-éhség - receptek, fortélyok, túlélési technikák

-25%
Lucinda Scala Quinn: Etetni bolondulásig - Férfi-éhség - receptek, fortélyok, túlélési technikák
Fő kategória >Gasztronómia >Szakácskönyvek
5 950 Ft
Akció: 4 463 Ft4463
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Receptek, túlélési technikák arra az esetre, ha szíved férfijaira (férjed, fiaid, apósod, ki-ki folytathatja, saját családi viszonyainak megfelelően) rátörne az a bizonyos "férfi-éhség".
Mert ugyebár a férfiak éhsége cseppet sem hasonlít a miénkre. Mi, nők (többnyire) csendben szenvedünk tőle, ők zajosan, idegesen, türelmetlenül, morcosan, kacagva (de közben véresen komolyan), ám egy biztos: NAGYON. Cserébe viszont minden ízes falatért, főleg, ha még jó sok is, nagyon hálásak. Óh, nem úgy, hogy segítenek, mosogatnak, rendet raknak, terítenek - hanem úgy, hogy "Kösz Anya (vagy "drágám"), fincsi volt! Van még egy kis repeta?!" Elismerésük egy másik formája elsőre nem ismerhető fel, csak gyakorlott fül számára: "Anyu, komolyan ennyi volt az ebéd (vacsora, reggeli)?!" - ez férfi nyelven annyit tesz: oké, hogy rajtunk kísérletezel, finom is nagyon, de valami jó, masszív, megszokott kaja nincs is?!

Ez a könyv megtanít a legalapvetőbb tudnivalóktól kezdve arra, hogyan váljék belőled profi háziasszony, családetető anya és mesterszakács. Szórakoztatóan és szellemesen ad át minden tudást, amire a saját bőrén szerzett tapasztalatok alapján, sok év alatt sikerült szert tennie. Könyvei, főzőműsorai nem véletlenül olyan páratlanul népszerűek. Lucinda bizony képes arra, hogy szívből, okosan, töretlen lelkesedéssel etesse háza imádott férfinépét - bolondulásig. Sőt, még ennél is többre: férfi-etetési "bibliájából" a férfi-nevelés bevált módszereit is egytől egyig megosztja az olvasóval!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638966544
  Kiadó
  T.bálint Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  270
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  380 g/db
Webáruház készítés