Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLundy Bancroft: Mi jár a bántalmazó fejében? - Az erőszakos és uralkodni vágyó férfi (P)

-25%
Lundy Bancroft: Mi jár a bántalmazó fejében? - Az erőszakos és uralkodni vágyó férfi (P)
3 500 Ft
Akció: 2 625 Ft2625
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Sokszor vádolja önt azzal partnere, hogy túlérzékeny, ahelyett, hogy komolyan venné az ön sérelmeit? Gyakran izgul, partnere vajon milyen hangulatban ér haza? Fél tőle, de maga sem tudja pontosan megfogalmazni, miért? Sokszor megtörténik önnel, hogy a partnerével folytatott vita elején még világosan tudja, mit szeretne mondani, a végére mégis teljesen összezavarodik? Ha a fenti kérdések bármelyikére igenlő választ adott, vagy úgy érzi, párkapcsolata nem egyenlőségen alapul, akkor ez a könyv önnek szól.

Lundy Bancroft évtizedek óta vezet csoportokat bántalmazó férfiaknak. Tapasztalatait ebben a kötetben foglalja össze, melynek célja, hogy segítsen az áldozatoknak felismerni a bántalmazás korai jeleit, különböző technikáit és gyökereit. Olyan alapvető kérdésekre ad választ, mint hogyan gondolkodik a bántalmazó, hogyan manipulálja és félemlíti meg áldozatát és környezetét, lehet-e jó szülő, és meg tud-e változni.
A szerző közérthető és olvasmányos stílusban beszél a párkapcsolati erőszak természetrajzáról, tudását a bántalmazottak szolgálatába állítva, bár a könyv nemcsak nekik szól, hanem minden segíteni akaró családtagnak, barátnak és szakmabelinek. A'Lehet-e jó apa a bántalmazó?' után ez Lundy Bancroft második magyarul megjelenő könyve.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155124389
  Kiadó
  Háttér Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  490
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  560 g/db
Webáruház készítés