Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLundy Bancroft - Jay G. Silverman - Daniel Ritchie: Lehet-e jó apa a bántalmazó? - A partnerbántalmazás hatása a szülő-gyermek kapcsolatra (P)

-25%
Lundy Bancroft - Jay G. Silverman - Daniel Ritchie: Lehet-e jó apa a bántalmazó? - A partnerbántalmazás hatása a szülő-gyermek kapcsolatra (P)
3 000 Ft
Akció: 2 250 Ft2250
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Nemcsak a szakembereket, hanem az egész társadalmat érintő kérdés az, hogyan kell szabályozni a partnerüket bántalmazó szülők kapcsolattartását gyerekükkel, hogy az ne vezessen a gyerek felépülése szempontjából kulcsfontosságú anya-gyerek kapcsolat sérüléséhez.
A szerzők több évtizede dolgoznak bántalmazókkal foglalkozó csoportokkal, illetve bíróság által kirendelt szakértőként gyerekelhelyezésért, szülői felügyeleti jogért és kapcsolattartásért indított eljárásokban. Az ezekre vonatkozó szakirodalmat és saját, több mint 2000 partnerbántalmazási esetre kiterjedő tapasztalatukat összegzik ebben a könyvben.
Árnyalt képet nyújtanak a bántalmazók viselkedéséről, gondolkodásmódjáról és értékrendjéről, arról, hogy a partnerbántalmazás hogyan rombolja a családot, illetve hogyan függ össze a gyerekbántalmazás, többek között az incesztus és az elhanyagolás veszélyével. Ajánlásaik alapján a kirendelt szakértők, hatóságok, jogászok, felügyelt kapcsolattartást kínáló szolgáltatók, a gyerekekkel és szüleikkel foglalkozó mentálhigiénés szakemberek felmérhetik, hogy a partnerbántalmazó mennyire veszélyes a gyerekre.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155124112
  Kiadó
  Háttér Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  408
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés