Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


M. J. Aldridge: Ecc, pecc

-21%
M. J. Aldridge: Ecc, pecc
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft2362
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

Ez él, az meghal. Más választás nincs.

A lány félholtan jön ki az erdőből. A története hihetetlen volt. Mégis igaz. Minden egyes iszonyú szava.
Pár nap múlva előkerül egy másik kétségbeesett megmenekült - lassan összeáll a séma. Az áldozatokat kettesével rabolják el, és szörnyű választás elé állítják őket: ölsz vagy megölnek. Az életedet vagy az eszedet veszítenéd el inkább?
Helen Grace felügyelő a démonait legyűrve kapaszkodik fel a csúcsra. A láthatatlan szörny utáni nyomozás során felmerül, hogy a megoldás kulcsa a túlélőknél - a gyilkos eleven névjegyeinél - lehet. És hiába jár sikerrel, újabb ártatlanok halnak meg...

M. J. Alridge tizenöt éve dolgozik a televíziós dráma műfajában. Az utóbbi öt évben olyan bűnügyi sorozatok gyártásában vett részt az ITV számára, mint a Torn vagy a The Little House, legújabban pedig az Undeniable, amelyet 2014 tavaszán sugároztak. Jelenleg A néma szemtanú epizódjait írja, de eredeti bűnügyi sorozatokban is dolgozik angol és amerikai tévécsatornáknak.
Bemutatkozó thrillere, az Ecc, pecc iránt világszerte érdeklődtek a kiadók. Ebben lépteti színre Helen Grace felügyelőt, aki a folytatásban - Pop Goes the Weasel - is főszerepet kap.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636899530
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  400
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés