Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMaczó Péter: Ön itt áll - Az infodesignról

-25%
Maczó Péter: Ön itt áll - Az infodesignról
5 995 Ft
Akció: 4 500 Ft4500
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!

Az infodesign mibenlétét, a tájékoztatás és tájékozódás designelemeit és feladatkörét járja körbe Maczó Péter designkönyve. Mi is az az infodesign, mi a funkciója, milyen designelemekkel könnyíthetjük meg például a városi közlekedést, az információk áramlását, az egyértelmű, minden ember számára érthető tájékoztatást.
Az infodesign többnyire az épített környezetbe beleágyazva segíti elő a kommunikációt - ekképpen igen fontos részét képezi a tervezőgrafikának. Az infodesign közvetítő szerepet tölt be az információ és a befogadó között - épp ezért napjaink grafikusa, designerei, várostervezői, építészei, az emberi kommunikációval foglalkozó szakemberek számára elengedhetetlen az alapos ismerete.
Az életben való eligazodáshoz az embereknek tájékozódniuk kell - ebben segít a jól működő infodesign, a jól tervezett designelemekkel felépülő információs táblák, feliratok, tájékoztatók. Ma már nincsen útszakasz útjelző tábla nélkül, ház felirat nélkül, nincs kapu számozatlanul, vagy gondoljunk csak a levelesládák információira - ez maga az infografika, infodesign... kicsiben.
Az infodesign új kifejezés, melynek létrejöttél a modern kor tette szükségessé. Mindennapjainkban számos jelzés, jel, felirat irányítja útjainkat. Közlekedési táblák, forgalmi, közúti és rendészeti jelzések, tömegközlekedési tájékoztató rendszerek könnyíthetik meg eligazodásunkat.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632442228
  Kiadó
  Scolar Kiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  328
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés