Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMadeline Hunter: Merész álmok

-20%
Madeline Hunter: Merész álmok
2 990 Ft
Akció: 2 392 Ft2392
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

A híres londoni kurtizán lányát, Celiát egész életében arra készítették fel, hogy a gyönyörszerzés művészetében anyja nyomdokaiba lépjen. A döntő pillanatban azonban menekülőre fogja. Távol a társadalmi előítéletektől, titokban él évekig egy jó barát védőszárnyai alatt.
Édesanyja váratlan halálakor egyik napról a másikra megváltozik az élete, és a temetést követően szembesül azzal is, hogy örökségként rengeteg adósságot és egy aprócska londoni házat tudhat csak a magáénak. A házzal azonban egy rejtélyes fiatalembert, Jonathan Albrightont is megörökli, aki az épület padlásterében évek óta, titokban bérel szobát. Celia azonban nehezen tud megszabadulni tőle: a sötét hajú, jóképű, veszélyesen vonzó férfi jelenlétét ugyanis napról napra izgalmasabbnak találja. Még csak nem is sejti, hogy a férfinak mi oka van a maradásra: titokban Celia édesanyjának múltja után nyomoz, a híres kurtizán szeretői között ugyanis egy kémet kell lelepleznie…

Madeline Hunter könyve, a Virágritkaságok-sorozat (Három csók, Veszélyes hódító) legújabb darabja izgalmas, letehetetlen olvasmány, amelyben a főhős megannyi próbatétellel találja szemben magát, miközben szerelemből, szenvedélyből, fűtött érzékiségből is számtalan leckét kap az élettől. A Virágritkaságok hölgyeinek izgalmas kalandjai folytatódnak.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636435493
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  320
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  350 g/db
Webáruház készítés