Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMadocsai Eszter: A belső harmónia útja - DO-IN (DVD melléklettel)

-25%
Madocsai Eszter: A belső harmónia útja - DO-IN (DVD melléklettel)
Fő kategória >Egészség, életmód >Meditáció, jóga
3 950 Ft
Akció: 2 963 Ft2963
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Madocsai Eszter A belső harmónia útja - Do-In című kötetében a japán öngyógyító módszer lényegét mutatja be, megismertetve az olvasóval a mozgásgyakorlatok különböző lépéseit is. A kötetet közel 200 illusztráció, ezek között a gyakorlatok pontos, követhető fotói színesítik. A könyv DVD-melléklettel kapható; a DVD-n maguk a mozgásgyakorlatok láthatók.
A Do-In japán módszer, amely a testi egészség megőrzésére, a lelki kiegyenlítettség elérésére, illetve a szellemi fejlődés támogatására szolgál. Magasabb szinten a külső és belső világ harmóniáját, az univerzummal való egységünket segít megvalósítani.
A Do-In öngyógyító mozgásgyakorlatok rendszere. Légző gyakorlatokból, kitartott mozdulatok, feszítések sorozatából áll, ugyanakkor önmasszázs elemei is vannak, melyek közül a legfontosabbak az ütögetések, simítások és a pontnyomások. A mozdulatok végzésekor nagyon fontos a figyelem. A gyakorlatok lényeges eleme az a szellemi állapot, amivel a folyamatban benne vagyunk, és amelynek segítségével megteremtjük a változás lehetőségét. Úgy is tekinthetjük a Do-Int mint aktív meditációt, amelyben mozgásgyakorlatokon keresztül harmonizáljuk és felszabadítjuk a testünkben áramló életenergiát.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632445953
  Kiadó
  Scolar Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  136
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  380 g/db
Webáruház készítés