Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMagyar rekordok 2012 - 2013

-25%
Magyar rekordok 2012 - 2013
4 990 Ft
Akció: 3 740 Ft3740
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

"Könyvünkben több mint száz rendkívüli emberi teljesítményt gyűjtöttünk össze színes képekkel és szubjektív beszámolókkal a Magyar Rekordok másfél évtizedes adatbázisának legutolsó két évéből, 2012-ből és 2013-ból. A Magyar Rekord Egyesület szerkesztésében időről időre megjelenő képes kiadvány azoknak a hazai rekordereknek a legszebb pillanatait örökíti meg, akik a valamilyen szempontból rendkívülinek számító teljesítményüknek köszönhetően váltak példaképpé. Reméljük, kötetünkkel is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy országunk ezen új példaképeit minél többen megismerjék, egyben pedig minél többen vegyék a bátorságot rekordok felállítására, a saját és a világunk határainak feszegetésére és legyőzésére. A könyvben szereplő sikertörténetek hősei a hétköznapok hősei, hiszen ők a szomszédjaink, barátaink, ismerőseink, vagyis néhányan közülünk, magyarok közül; ők pontosan olyan emberek, mint mi bármelyikünk, a különbség csupán annyi, hogy nem nyugodtak bele a határok létezésébe.
Ezzel a képeskönyvvel tisztelgünk előttük és állítunk kézzelfogható emléket életük talán legsikeresebb pillanatainak, olvasóinkkal együtt válunk részeseivé annak az örömnek, amelyet a kitartó küzdelmet követő győzelem jelent, elsősorban önmagunk felett.
S győzni mindig nagyszerű dolog, különösen akkor, ha nálunk hatalmasabb dolgot sikerül legyűrnünk: saját korlátainkat. Jó szórakozást!" (a Kiadó)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9772064669141
  Kiadó
  Magyar Rekord Egyesület
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  164
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés